zdravim vas,
v scheme je ta suciastka zakreslena ako nejaka svorka. a je zapojena v obvode do serie tak ako poistka. skusil som tam dat poistku 800ma. tv nabehol asi na 1,5 sekundy, bolo pocut ako nabieha vn a poistka sa prepalila. az by sa chlapi volakto z vas vyznal do oprav tv a bol by ochotny poradit mi, tak by som bol velmi rad. podarilo sa mi zohnat schemu sice nie moc kvalitnu ale da sa z nej co to vycitat.
dalsi postup som zvolil najs miesto kde je skrat. odpojil som odpor R858 1,2ohm 2w a tym som odpojil cast obvodov v tv. po pripojeni dalsej poistky 500ma (800ma som uz nemal) sa nic nestalo. takze skrat by mal byt v tej odpojenej casti. dalsi krok bolo vyletovanie a odskusanie kondika C801 33mF 160v. ten je v poriadku tak ho dam naspat a tym asi koncim. hoci este by sa dala odpojit cievka L821 alebo jeden z odporov R814 alebo R815 a tym skusit vylucit dalsie miesta kde by mohol byt ten skrat. potom by zostalo uz iba vn trafo. ale ci je tento postup spravny to neviem. neda sa ani merat lebo poistka tam vydrzi iba chvilu a potom obvody ostanu zas bez napatia.
zdravim vsetkych a dakujem za radu.
nepodarilo sa mi sem vlozit schemu nad 2mb pdf, ani zip, rar a ani doc, a jpg boli moc necitatelne. schema jpg je na:
http://www.uschovna.cz/vyzvednout1.phpcislo zasielky je: Uschovna4c1809b4106c071
este raz vsetkym dakujem za rady.