Electrolux ER8417B - neustále bliká alarm
Electrolux ER8417B - neustále bliká alarm
Mám problém s kombinovanou chladničkou s mrazničkou Electrolux ER8417B, na ktorej neustále bliká načerveno tlačidlo ALARM. Chladnička chladí a mraznička mrazí spoľahlivo (je v nej -21 st. C), ale senzor stále deteguje problém. Toto by nevadilo, ale keď vypadne elektrina a znova naskočí, začne zariadenie hlasno pískať a prestane pískať až po stlačení tlačidla ALARM. Keď nie je nikto doma, tak je to problém, keďže je to rušivé pre okolie.
Pozeral som aj návod. Pomohla by možno schéma.
Nevie niekto poradiť? Je chyba v senzore? Úplne by stačilo, keby bolo možné deaktivovať zvuk na alarme.
Pozeral som aj návod. Pomohla by možno schéma.
Nevie niekto poradiť? Je chyba v senzore? Úplne by stačilo, keby bolo možné deaktivovať zvuk na alarme.
Re: Electrolux ER8417B - neustále bliká alarm
Teploty sú v poriadku,pravdepodobne blbne senzor.Mám servisný manuál,keďže sa sem nedá vložiť,môžem poslať na tvoj e-mail.Ak máš záujem,daj tvoju e-mailovú adresu a tam ti to pošlem.
Ďakujem.
Poslal som ti mail do súkromnej správy.
Poslal som ti mail do súkromnej správy.
Nie je za čo,máš to poslaté,nech sa darí. :yes
Ďakujem, pozriem sa na to a ozvem sa.
Nech sa darí.
Nech sa darí.
Ten teplotný senzor je zdá sa za stenou mrazničky.
Vyriešené trvalým stlačením tlačidla ALARM pomocou kúsku obyčajného špáradla.
Tá chladnička je staršia a žiadny opravár z okolia si na to netrúfa.
Vyriešené trvalým stlačením tlačidla ALARM pomocou kúsku obyčajného špáradla.
Tá chladnička je staršia a žiadny opravár z okolia si na to netrúfa.
Aj tak sa dá,ja by som odpojil ten pískač.Alebo preklemovať to čidlo,aj tak je tam nanič,keď ti pekne reguluje teploty.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný