tv ovp ctv 2021 stereo
tv ovp ctv 2021 stereo
chcel by som sa opýtať na problem ktorý mam s tv OVP CTV 2021 stereo. Po zapnuti ide tv uplne normálne po chvíľke cca 5min sa obraz posunie do ľava a v pravo sa vytvori čierný pás neskor obraz zmodreje chvilku je to tak a potom sa na obrazovke objavia biele priečne pruhy na modrom pozadi tv začne piskať a sam sa vypne. Znovu sa da zapnuť v normalnom stave po chviľke. tento cely popisovany dej sa skracuje v závislosti od teploty v izbe v ktorej sa tv nachádza.
Re: tv ovp ctv 2021 stereo
cim skor do opravy, nepouzivat pretoze skoda a nasledne cena opravy bude vyssia
chcel by som aspoň vedieť o čo konkretne ide. Asi pred dvomi rokmi som v ňom menil VN trafo.
trafo to nerobi, su tam urcite kriticke suciastky, na nete sa to da najst. Z pochopitelnych dovodov neuvediem presne ktore. Cena opravy v servise cca 25e. A pri vahani ci sa to oplati alebo nie - jednoznacne ano. Teraz tieto nove TV su sice za smiesnu cenu ale aj v smiesnej kvalite.
ďakujem za radu. Televízor určite nebudem opravovať pretože moje zameranie je silnoprud slaboprudu sa venujem len tak viacmenej teoreticky. Takže ho zverim do ruk kvalifikovanej osobe. Zaujimalo ma iba o čo s tym može byť. Ešte raz vďaka.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný